anakanda's FotoPage
Koleksi Gambar Keluarga
By: anakanda umi

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  >  >>]    [Archive]
Thursday, 26-Apr-2007 06:01 Email | Share | | Bookmark
Hael pulang lagik

 
 
 
View all 9 photos...
20 April baru ni Hael balik lagik... boleh la Asmaa' Usamah main2 dgn Hael. Diorg mcm biasa kalau Che A balik gak dok dlm bilik dgn Che A la. Tu la pasal kalau Hael balik Jerteh mmg takleh tido. KUIKUI...

Tapi Hael sekarang sudah ligat. Sume gambar dia tak fokus..Tatau aa kot Che Fizah tak pandai tangkap gambo. Kuikui...

Juga kat sini gambar Usamah menjadi tokeh bedak..Huhu...


Thursday, 26-Apr-2007 04:42 Email | Share | | Bookmark
It's My Besday

huhu
abah telah dianiaya
maksu tepek sini gambar
View all 10 photos...
Ah biasa2 aja arini...Tapi yang terharunya kiriman ingatan dari Bonda dan Adinda tercinta

words cannot tell actually, yang ija bagi tu bukan kak tak appreciate ek tapi kad dari mak ni membuatkan kak menjadikan rutin harian kak berubah. setiap hari mesti nak belek kad mak ni. tak sabar dah nak balik dok parit buntar. biarpun ada beberapa hajat mak tak dapat kak nak tunaikan tapi harap mak tau yang kak memendam kekecewaan yang teramat. tapi alhamdulillah, mungkin dulu mak betul2 doakan kak dapat suami yang soleh.

abg sabri betul2 jaga kak mak..huhu...dan dia berhajat utk jaga mak dgn abah di sana pulak. bukan jaga ape la, nak anak2 dok dekat2 dgn mak n abah supaya mak dgn abah tak sunyi lagi. moga mak suka dgn kepulangan kami........

mak, depan org nih, kak nk bgtau...kak bangga jadi anak mak. kalau bukan sebab mak, taktau la kat mana kak arini. kalau bukan sebab doa mak, taktau la kak boleh jadi mcm ni harini...dan utk pengetahuan mak...I LOVE YOU SO MUCH...

Alamak, kalau abah lak yang baca mcm mana?? Abah kan macho kang kalau cakap depan org nanti dia malu Anyway, antara org yg kak paling suka berkongsi cerita adelah abah tau sebab apa? sbb abah suka bertanya. He he..sampai jenuh nak jawab...Anyway, anak mana tak sayang abah kan...

Uh, tak sabo la nak balik sana nak tangkap gambar dgn org sana pulak utk isi FP ni....


Thursday, 26-Apr-2007 02:44 Email | Share | | Bookmark
Bersama Keluarga Abg Man Jeli

Insyirah
Aqilah
Akim tgh tgu duyung timbul
View all 18 photos...
13 April he he..hari ni A.Man dgn K.Ni balik umah cek. Semua pun terkejut sbb last week diorg dah balik. Hari tu, diorg dah tak tergesa2 nak balik awal pagi mcm kebiasaannya. Sbbnya semalam lagi a.man dah sembelih dan anto ayam ke tempat yang sepatutnya. So, arini family diorg akan menghayati hari Jumaat dalam erti kata sebenar.

Pagi2 kami gi umah k.Ra lepas pada solat Jumaat baru balik umah lepas kekenyangan dijamu K.Ra, oo ye..K.Ra dah ade maid dari Indonesia maka kami semua bercakap ala-ala Indon hari itu. Kesian nampak bibik dia kepenatan tapi masih sudi tersengih2 diusik kami. Maklumla grammar Indon kami kategori fail la jugak

Yang best pasal Na (nama maid tu) dia kata kat K.Ra..Ibu semuanya beres cuma satu aja, perut ibu itu nggak beres satu pengakuan tulus yang menyebabkan kami ketawa beramai2. Dan hari itu menyebabkan kami berbincang ttg kegemukan dan mcm biasa chek akan menurunkan ilmu tradisionalnya.

Lepas tu kami gi pantai hoo....chek ikut jgn tak tau...sekali lagi kami duduk tepi pantai n dgr ombak berzikir..SUBHANALLAH...


Saturday, 21-Apr-2007 09:00 Email | Share | | Bookmark
Basikal Reject

 
 
 
View all 6 photos...
12 April, Umi amik cuti dgn takde tujuan.. Tapi dgn takde tujuan tu anak2 umi dapat basikal mai dari Singapore lagik...RM 35..Jadila kan...


Saturday, 21-Apr-2007 08:45 Email | Share | | Bookmark
Usamah Hero Kami

PEACE!!
Baru2 pandai buat PEACE
Uuu..Dah jadi 3 pulak
View all 7 photos...
Pagi nih Usamah bangun awal..Mungkin nak turut sama umi dgn abah sambut anniversary. Takde mende pun cuma umi amik cuti dan jalan2 keliling umah dgn abah tgk cuji, ikan, burung...Masih awal lagi biarpun belum mandi, Usamah tetap encem di mata umi..Macam sape ye? Musti la menurun abah kan???


[<<  <  [1]  2  3  4  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net